NIEUWS DETAILPAGINA

AWARD // Wereldwijd geprezen meesterwerk Valley

Kolen Keramiek Natuursteen

Verheugend nieuws vult de lucht voor Valley Amsterdam; de befaamde Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CBTUH) heeft Valley benoemd tot 'Best Tall Building under 100m'.

Deze prestigieuze erkenning bevestigt de buitengewone visie en toewijding van het gevierde team achter dit architecturale meesterwerk en wij zijn enorm trots op dat wij ons natuursteen hebben mogen leveren en monteren. 


In de schijnwerpers van deze opmerkelijke prestatie staat het visionaire werk van het gerenommeerde architectenbureau MVRDV wiens creativiteit en vakmanschap een wergaloze invloed hebben gehad op de opkomende Amsterdamse skyline. 


Valley combineert inzichten op het gebied van duurzaamheid, technologie en gezondheid. De energieprestatie van het gebouw is 30% beter dan de lokale voorschriften vereisen, het heeft het BREEAM-NL Excellent-certificaat ontvangen voor de commerciële ruimtes en het woongebied scoorde een 8 op de GPR Gebouw Schaal, een Nederlandse meetinstrument dat gebouwen beoordeelt aan de hand van vijf thema's: energie, milieu, gezondheid, kwaliteit van gebruik en toekomstige waarde. 


De erkenning van Valley Amsterdam door de CBTUH, een organisatie die de prestaties en ontwikkelingen in de wereldwijde 'hoogbouw'-gemeenschap belicht, getuigt van de ongeëvenaarde esthetische en functionele kwaliteiten van dit opmerkelijke complex. Het succes in de categorie 'Best Tall Building under 100m' getuigt van de synergie tussen architectonisch meesterschap, technologische innovatie en vakmanschap.


Met de wereldwijde bekroning van Valley Amsterdam als een toonbeeld van architectonische verfijning en duurzame vooruitgang, blijft het een tijdloos monument voor de grenzeloze verbeeldingskracht en vastberadenheid van de menselijke geest. 


We zijn trots op dat wij ons natuursteen hebben mogen leveren en monteren!




Deel dit artikel

Share by: