NIEUWS DETAILPAGINA

TREND // Roze

aug. 24, 2021

De trendkleur roze is al langere tijd populair en we zijn er ook nog lang niet op uitgekeken. Of u nou kiest voor hotel chique of voor een bohemian stijl, roze maakt uw ontwerp af! Roze vormt een perfect paar met goud, maar ook doen de warme kleuren zoals bruin, paars, terracotta en oker het goed. Combineer roze met natuurlijke materialen zoals jute, linnen en bamboe of ga juist voor donkere kleuren en ronde vormen. Gebruik het als accentkleur die het interieur glamour geeft of breng juist harmonieuze rust aan. Met roze kunt u alle kanten op.


// NATUURSTEEN


Roze komt ook in de natuur voor. Bij Kolen hebben wij een breed assortiment aan roze natuurstenen. Naast dat de kleur al ontzettend veel sfeer creëert in uw ruimte, zorgen de aders voor een extra touch die niet mag ontbreken. Maak een pronkstuk van het aanrecht met een onyx of geef de badrand een upgrade met een oudroze marmer.


// KERAMIEK


Naast Natuursteen kunt u bij ons ook terecht voor Keramiek.


Witte tegels worden veel gebruikt, maar heeft u ooit gedacht aan een roze betegelde muur? Dit geeft de ruimte een twist. Wilt u het nog karakteristieker maken? Gebruik dan verschillende tinten roze in de tegels. 


Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om met u mee te denken. Maak een afspraak en kom al het roze bewonderen in onze showroom. 


Bekijk ook onze social media kanalen voor meer inspiratie.

Deel dit artikel

Share by: