NIEUWS DETAILPAGINA

GENOMINEERD // The Lobby Rotterdam

Kolen Keramiek Natuursteen

We zijn verheugd aan te kondigen dat The Lobby in Rotterdam,  ontworpen door KAAN Architecten, is genomineerd voor de prestigieuze Rotterdam Architectuurprijs. Wij zijn trots om een bijdrage te hebben geleverd aan dit opmerkelijke project door het leveren en installeren van ons natuursteen om de gevel te verfraaien.

The Lobby


Het voormalige Crystal House, een bekend architectonisch hoogstandje gelegen in het kloppende hart van Rotterdam, heeft een spectaculaire gedaanteverandering ondergaan en is nu omgedoopt tot "The Lobby". Hoewel het niet formeel wordt erkend als een historisch monument, neemt dit iconische gebouw een prominente plaats in binnen het moderne architecturale erfgoed van de stad.


Als onderdeel van een voortdurend stedelijk revitaliseringsinitiatief, is The Lobby opgekomen als een symbool van transparantie, toegankelijkheid en levendige ervaringen op meerdere niveaus. De begane grond is herontworpen als een open en gastvrije ruimte, die naadloos de kloof overbrugt tussen binnen en buiten, en zo opnieuw de exclusieve status van de Kruiskade als een topwinkelbestemming bevestigt.


Verspreid over The Lobby zijn hoogwaardige winkels en eetgelegenheden te vinden, met als hoogtepunt een restaurant en een daktuin die een panoramisch uitzicht over de stad bieden, waardoor een oase van rust ontstaat te midden van de stedelijke drukte.


Boven de levendige straten staat nu een slanke, nieuwe constructie gehuld in natuursteen, majestueus en trots. Zijn ruime ramen bieden fascinerende uitzichten op het bruisende straatleven beneden, terwijl een prachtige, glazen overkapping het gebouw bekroont en bijdraagt aan zijn aantrekkingskracht.


Hier kun je stemmen:


https://www.rotterdamarchitectuurprijs.nl/prijs-2024/-26.html 

Deel dit artikel

Share by: