Showroom

Conventie is de vijand van creatieve vrijheid. En conventie is nu net hetgeen dat u tegenkomt in de meeste verwerkte producten. Tentoongestelde badkamers of keukens tonen vaak de beperkingen van creativiteit in plaats van de mogelijkheden die er zijn. KOLEN is wars van beperkingen. Wij staan open voor uw eigen creatieve vrijheid.

De manier waarop wij in onze showroom het pure product laten zien garandeert een focus op structuur, kleur en materiaal. Wij nodigen u uit om terug te keren naar de basis en leiden u niet af met opgelegde ideeën. In plaats daarvan kunt u uw fantasie en inspiratie alle ruimte geven, zodat u deze kunt omzetten in vorm, functionaliteit en kleur: onbegrensd.

Met Eindhoven als thuisbasis, hebben we een strategische locatie binnen de Benelux en Europa. Onze klanten zijn niet alleen gerenommeerde architectenbureaus, ontwikkelaars en woningcorporaties, maar ook particulieren voelen zich thuis in onze showroom. Deze laat zich het beste omschrijven al een bibliotheek van materialen in zowel natuursteen als keramiek.

Onze showroom is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor onze klanten. Onze vaste professionele partners hebben een persoonlijke toegangspas en kunnen desgewenst op ieder moment van de dag (en op eigen gelegenheid) gebruik maken van onze showroom en faciliteiten. Voor particulieren klanten geldt eveneens dat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week in onze showroom terecht kunnen. In tegenstelling tot onze vaste professionele partners dienen zij daarvoor echter een afspraak te maken met een van onze verkoopmedewerkers.

Klik hier voor een greep uit de verschillende merken die wij aanbieden in onze showroom.

7
showroom site
9