Services

KOLEN ziet haar klanten graag als partners en staat hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar klaar. Dat is in principe niets nieuws, maar mogen we een stapje verder gaan? Onze dienstverlening stopt namelijk niet bij de levering of het aanbrengen van het product, daar begint het voor KOLEN pas. Onze passie voor de producten keramiek en natuursteen gaat zo ver dat wij desgewenst het onderhoud van u overnemen.


Jaarlijkse inspectie
Veiligheid en onderhoud staan nauw met elkaar in verband. Hoe beter het onderhoud, hoe langer u probleemloos kunt blijven genieten van uw investering en des te beter is de duurzaamheid gegarandeerd. Een KOLEN inspectie- en onderhoudscontract is dan ook een uitkomst voor wie geen concessies wil doen op het gebied van de duurzaamheid, kwaliteit en ook veiligheid van wand- en vloertegels. In het contract is een jaarlijkse inspectie opgenomen. Een van onze medewerkers inspecteert al uw tegelwerk, waarbij zaken als mechanische beschadigingen, oneffenheden en de algemene staat van het tegelwerk objectief worden beoordeeld. Maar ook verholpen! De bevindingen en noodzakelijke herstellingen worden meteen door ons uitgevoerd. Daarmee wordt voorkomen dat kleine mankementen uit kunnen groeien tot grotere schades en is er nooit discussie tussen de diverse betrokken partijen. Simpel en helder, zien is doen, vaststellen is oplossen.

Zo kan bijvoorbeeld een beschadigde voeg geen aanleiding meer vormen voor het loskomen van grotere delen tegelwerk. En een beschadigde tegel? Die wordt vervangen: preventief te werk gaan.

Alle bevindingen en reparaties worden in een rapportage op schrift en in beeld vastgelegd in de vorm van een onderhoudslogboek. Zo heeft u te allen tijde inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden, de staat van uw tegelwerk en eventueel toekomstig noodzakelijk onderhoud. Voor het uitvoeren van de inspectie- en onderhoudswerkzaamheden maakt KOLEN gebruik van ervaren vakmensen.
Afhankelijk van de gekozen contractvorm zorgen wij voor het inplannen van de inspecties en hoeft u hiervoor zelf geen schema meer bij te houden.

Inspectie- en onderhoudscontract
Goed onderhoud verhoogt de levensduur en zorgt ervoor dat het materiaal haar uiterlijk en functionaliteit behoud. Dit komt de veiligheid ten goede en zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Een onderhoudsadvies van KOLEN is hierbij van toegevoegde waarde. Zodat het tegelwerk in optimale conditie blijft, nu, maar vooral ook in de toekomst.

Standaard geven wij u een maatwerk schoonmaakadvies voor uw specifiek project, afgestemd op de gebruikte materialen, uw verwachtingen en de intensiteit van het gebruik van de betegelde ruimtes. Voor vervolgonderhoud bieden wij inspectie- en onderhoudscontracten aan, afhankelijk van uw wensen en de accommodatie betaalt u een vast bedrag per maand of per m: voor het gegarandeerd in topconditie houden van al uw tegelwerk. Als u vragen hebt over de beschikbare contractvormen, neem dan contact op met  info@kolen.nl.

Garantie
Zie de mogelijkheden van onze inspectie- en onderhoudscontracten als de nieuwe vorm van garantie. Samen bepalen we hoe ver we hierin gaan en denken we in oplossingen! Hiermee tonen wij onder andere aan wat we onder partnerschap verstaan! Inspectie en eventuele herstellingen vanuit en door de leverancier en verwerker volgens een helder besproken protocol dat we samen met u opstellen. Dat is voor ons garantie!