Nieuws


KOLEN houdt u graag op de hoogte. Wat nieuw(s) is voor ons, delen we met u. Kort, bondig en actueel. U kunt ons ook volgen via Twitter (@KOLENGroep).


PRETTIGE FEESTDAGEN

20 december 2018

De medewerkers en directie van Kolen wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig 2019 toe. Ook tijdens de feestdagen zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar en is onze showroom op afspraak geopend.

SUPREME COURT WINT STONE AWARD

05 oktober 2018

Tijdens de Marmomac International Trade Fair for Stone Design and Technology in Verona heeft KAAN Architecten de Stone Award gewonnen voor het project Supreme Court in Den Haag. Al het natuursteen ten behoeve van het project is geleverd en gemonteerd door Kolen. 

VERBOUWING SHOWROOM

02 oktober 2018

Op het moment zijn wij onze keramiek showroom aan het verbouwen, herinrichten en uitbreiden. Wij doen ons uiterste beste om evetuele hinder hiervan zoveel mogelijk te beperken.
De verbouwing, herinrichting en uitbreiding van onze natuursteen showroom is inmiddels gereed.

NIEUWE DANONE NEDERLAND GLOBAL HOOFDKANTOOR

28 september 2018

Kolen levert en monteert de natuursteen gevel van het nieuwe Danone Nederland Global Hoofdkantoor waarbij de nieuwe ambitie “one planet, one health” van Danone wordt omarmd door de toepassing van natuursteen composiet.