Natuursteen

Sinds 1997 is KOLEN door middel van strategische overnames actief binnen de natuursteenbranche. Door de jarenlange ervaring en het vakmanschap is KOLEN capabel om alle aspecten op het gebied van natuursteen, zoals het leveren en aanbrengen van de benodigde ankers, het maken van de benodigde werktekeningen, het transport c.q. verpakking, zorgvuldig en verantwoord projectgericht binnen het gewenste tijdsbestek uit te voeren. Wat ook de omstandigheden zijn, KOLEN kan worden gecontracteerd voor het uitvoeren van projecten welke binnen het gewenste tijdsbestek en budget moeten worden gerealiseerd, zonder daarmee de kwaliteit uit het oog te verliezen.


Opsporen van materialen
Kracht van de organisatie is de inventiviteit in het opsporen van het juiste materiaal. Uitgangspunt van KOLEN is rechtstreeks kopen bij groeves of direct aan de bron. De opgedane jarenlange ervaring maakt dat wij exact weten waar specifieke materialen te verkrijgen zijn.

Vakmanschap in engineering, projectbegeleiding en verwerking
KOLEN denkt met u mee in ontwerp, uitvoering en nazorg. Onze medewerkers worden continu getraind en zijn op de hoogte van de nieuwste materialen, mogelijkheden en toepassingen. Ook kennisoverdracht staat bij ons hoog in het vaandel; ambacht en vakmanschap worden aan de jongste generatie overgedragen. Door de kennisoverdracht tussen medewerkers onderling zijn wij ook in staat constructief en ontwerpgericht met u mee te denken.

Service en nazorg
Met de levering en plaatsing van het materiaal begint het proces pas bij KOLEN. Onze organisatie hecht veel waarde aan nazorg en service bij gerealiseerde projecten. Een duurzaam product vraagt immers om een duurzame aanpak. Ons innovatieve KOLEN-Services programma biedt de nazorg en service die u verdient en wordt op maat voor u gemaakt.

Wereldwijd, onbegrensd
KOLEN denkt niet in grenzen. Wij zijn uiterst flexibel en denken in mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van projecten in binnen- en buitenland. Bovendien is geen project ons te klein of te groot.

natuursteen 1 300 185
natuursteen 2 300 185
5