Keramiek

KOLEN is sinds 1986 actief in de tegelbranche en door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste en meest veelzijdige organisaties binnen de branche. KOLEN staat voor kwaliteit, flexibiliteit, efficiëntie en veelzijdigheid. U als opdrachtgever en uw project staan centraal binnen onze organisatie. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan voor u klaar om ieder project van A tot Z te begeleiden.

Uw project, in welke omvang dan ook, is bij ons in goede handen. Wij zijn een volwaardige gesprekspartner in alle fasen van uw bouwproces, van de voorontwerpfase tot en met de exploitatiefase. KOLEN denkt met u mee en is oplossingsgericht. Wij bieden een service die verder gaat: van ontwerpoplossingen tot aan de inspectie, het onderhoud en de reparatie van uw tegelwerk. Dat is waar we voor staan.


Specialisten op het gebied van verwerking
In een constant evoluerende markt van nieuwe materialen, mogelijkheden en toepassingen zijn wij alert om de aanwezige kennis up-to-date te houden. Scholing en training van jonge mensen zowel intern als extern zorgt er mede voor dat het ambacht en de opgebouwde kennis worden overgedragen teneinde de kwaliteit te borgen.

Uitmuntende service
Vanaf de eerste ideeën tot aan de oplevering staan wij voor u klaar. Levering en verwerking is stap 1, daarna begint het pas voor ons.

Engineering
Laat ons meedenken vanaf de tekentafel. Zo kan er rekening gehouden worden met alle opties en hebben wij de mogelijkheid onze expertise en passie te gebruiken in uw voordeel. Faalkosten worden hiermee beperkt.

Wereldwijde ervaring
Net als creativiteit zijn wij als organisatie niet gebonden aan grenzen. Met een indrukwekkende referentielijst van projecten die wij wereldwijd reeds gerealiseerd hebben tonen we aan geen uitdaging uit de weg te gaan, waar dan ook!

tegelzetter1 300 185
tegelzetters 300 185
tegelzetter3 300 185